Over

Nick Kamerling, een Noorderling in hart en nieren. Professioneel Acteur en zelfstandig ondernemer. Tot de dag van vandaag werkt hij als acteur met veel plezier en bevlogenheid aan theaterproducties tot het presenteren van evenementen. Zeer breed georiënteerd en een echte performer.

Al vanaf jonge leeftijd zat Nick op de Vooropleiding Theater de Noorderlingen en sindsdien heeft hij het podium nooit meer verlaten. Als 11 jarige jongen stapte hij in een traject van theater maken, spelen in vele theater producties tot film klussen. Ook het presenteren van verschillende evenementen en werken als trainingsacteur. Dat heeft hem helemaal gevormd tot wie hij nu is. Een professional met discipline, veel energie en zeer breed georiënteerd.

De Vooropleiding Theater de Noorderlingen was voor Nick een plek om zich te ontplooien als acteur en al snel begon zijn carrière erg serieus te worden. Het theatervak sprak hem erg aan en dus ging hij verder studeren op de opleiding van het Noorderpoort college wat hij met succes wist af te ronden. Vervolgens werd hij aangenomen op de Toneelschool in Arnhem. Hierdoor wist Nick Kamerling dat hij dolgraag als zelfstandig freelance acteur verder wilde en zijn toekomst hiermee wilde vervullen. Dit doet hij vandaag de dag nog met veel plezier en passie.

Blog op WordPress.com.
%d bloggers liken dit: